Vraag hier uw gratis offerte aan!

Huidige woning

Nieuwe woning

Verhuisdetails

Slaapkamers

Reviews

Bel ons


Onze
Verhuisdiensten


Over
Keizer verhuizingen


Vraag een gratis
offerte aan

Vraag hier uw gratis offerte aan!

Huidige woning

Nieuwe woning

Verhuisdetails

Slaapkamers


Neem contact
met ons op

Tevreden klanten

Hier vind je een overzicht van de vele reviews die Keizer Verhuizingen heeft mogen ontvangen op Google Reviews en op Trustoo.

Keizer Verhuizingen
4.8
Based on 52 reviews
powered by Google
Sina Zel taatSina Zel taat
12:53 14 Aug 23
Erg tevreden! Ik heb geweldige ervaring met dit verhuisbedrijf.Ze waren snel, vriendelijk en kundig! Communicatie ging heel goed. Ze gingen zoegvulidig om met onze spullen en zorgden ervoor om alles veilig en zonder schade werd overgebracht. We komen zeker terug bij hun voor een volgende verhuizing.
wasim abdulsalamwasim abdulsalam
17:33 31 Jul 23
Vandaag zijn wij heel netjes geholpen door keizerverhuizingen alles ging goed en op tijd zonder problemen ...bedankt
DD
11:34 21 Jul 23
Goed verhuisbedrijf, betrouwbaar en professioneel!
Luiza GoedertLuiza Goedert
14:29 23 Jun 23
Geweldig gezelschap, ze reageerden snel, goede prijs, mijn waardevolle spullen zijn veilig en in perfecte staat aangekomen. Zeer aan te bevelen! Bedankt!
Zhaleh MohammadianZhaleh Mohammadian
19:40 05 Mar 23
Super fijn bedrijf. Sterke mannen hebben mijn meubels netjes en alles netjes ingepakt en verhuisd.echt vriendelijke mensen . Ik raad dit bedrijf zeker aan andere mensen a
Dennis BolinkDennis Bolink
08:16 04 Feb 23
Lang getwijfeld maar nu toch maar besloten een review te schrijven. Aangezien er meer mensen zijn met dezelfde ervaring. Ook hier zullen ze wel zeggen dat ze onze naam niet kennen.Wij hebben afgelopen Augustus een verhuizing door de heren uit laten voeren. De baas kwam zelf langs om te beoordelen wat er verhuisd moest worden. Vervolgens kregen we een scherpe offerte om de hele verhuizing uit te voeren. Ik heb nog gevraagd of alles in de vrachtwagen paste. Dat was zo, dus zijn we akkoord gegaan.Op de dag zelf kwamen de heren met een te kleine vrachtwagen. Er was een tweede rit nodig. Daar mochten we even €400,- voor bijbetalen.Als klapper op de vuurpijl zijn er nog een aantal zaken beschadigd geraakt.We zijn opgelicht door deze heren.Het lijkt allemaal heel vriendelijk maar maak hele goede, hele duidelijke afspraken met ze. Anders wordt je bedonderd!!Het beste is om gewoon een ander bedrijf te zoeken.
Nilesh RNilesh R
12:08 03 Feb 23
Heel gemakkelijk en snel geregeld. Dezelfde uur had ik al mijn nieuwe meubel op de kamer. Echt een aanrader voor gemakkelijk en snel meubels verhuizen.
js_loader

Keizer Verhuizingen helpt u een stapje verder!